Albert Heijn Warmond

méér dan een gewone Albert Heijn

AH Warmond

Onze missie

Niet zomaar gekozen, maar een hele bewuste manier van ondernemen. Zowel voor medewerkers: "je hoeft geen vooropleiding te hebben, maar we verwachten wel een maximale inzet van je" als voor onze consumenten: "we willen er voor ieder type klant zijn; jong, ouder, snelle boodschappen of juist op het gemak, voordelig als het kan, exclusief en verrassend op een ander moment"

De Super Supermarkt!

AH Warmond mag sinds 24 april 2012 het Super Supermarkt Keurmerk voeren.

 

Meer informatie over het SSK keurmerk vindt u op de site van het vakcentrum levensmiddelen.

 

AH Afhaalpunt

De ontwikkellingen in online boodschappen doen gaan razendsnel, helaas de ontwikkeling van benodigde software en content iets minder vlug. Om ervoor te zorgen dat we u over enige tijd nog beter van dienst kunnen zijn wordt op dit moment de website aangepast en gekeken naar een betere koppeling tussen de logistiek in de winkel en ons afhaalpunt. 

Helaas is door die aanpassingen het afhaalpunt tijdelijk niet beschikbaar. We hopen u in de loop van 2019 te kunnen berichten over de nieuwe mogelijkheden.

Een klein tipje van de sluier: we onderzoeken mogelijkheden voor extra assortiment, zelfs meer dan de winkel in Warmond. Daarnaast kijken we naar de mogelijkheden voor het bezorgen van boodschappen. 

Via onze website houden we u op de hoogte.