Albert Heijn Warmond

méér dan een gewone Albert Heijn

AH Warmond

Nieuwe medewerker?

Je moet wat doen voor je vereniging :)

Of voor je bedrijf....

Natuurdiëtist

Vanaf deze week worden bij AH Wamrond ruim 100 producten speciaal aanbevolen door Judith Rolf. De producten zijn te herkennen aan speciale kaartjes voor het vak. 

Judith is natuurdiëtist en geeft voedingsadviezen - vanuit haar praktijk in Warmond- en de komende twee zaterdagen ook in de winkel van AH Warmond. Hierdoor kunt u ervaren wat voeding betekent voor uw gezondheid. Judith helpt bij veranderingen van eetpatronen welke leiden tot maximale gezondheid. De daarbij behorende energie en een figuur wat bij u past volgen dan vanzelf!
 
Als natuurdiëtist adviseert Judith graag zo natuurlijk mogelijk. Om uw lichaam van de juiste energie te voorzien is het nodig om opnieuw te leren jagen. Jagen in uw vertrouwde supermarkt. Dé natuurdiëtist van Warmond helpt u hier graag bij.
 
Wilt u 2016 ook goed beginnen? Kies van voor meer "Gezond Genieten" producten en ervaar zelf wat puur eten en drinken voor u kan betekenen.
 
Zaterdag 23 en 30 januari tussen 10.00 een 14.00 uur is Judith bij AH Warmond voor gratis advies. 
U bent van harte welkom!
 
 
Meer informatie kunt u vinden op de site van Judith:

Sparen om te varen


Van maandag 4 mei t/m zondag 14 juni 2020 !

De unieke samenwerking tussen AH Warmond en Olympia Charters wordt dit jaar voortgezet.  

Bij elke 10 euro aan boodschappen* ontvangt u een voucher die u bij de actiekast kan registreren. 25 vouchers zijn € 25.- vaartegoed waard! De spaarpunten worden via uw bonuskaart bijgehouden. 

U ontvangt het tegoed in de vorm van een "sloepencadeaubon" die u het hele vaarseizoen kan verzilveren bij  Olympia Charters

Het saldo kunt u inzien via "mijn saldo" op de actiekast in de winkel of: 

Klik hier voor uw spaarsaldo

*met uitzondering van wettelijk uitgesloten artikelen

De algemene voorwaarden van de actie vindt u hier

Het opwaarderen en inleveren van gespaarde vouchers kan nog t/m zondag 21 juni 2020 

 

AH Warmond in de lokale pers

Regelmatig halen wij de regionale pers. Een kleine selectie van artikelen kunt u hieronder nalezen. Zeker de moeite waard is het jubileumartikel uit de Teylinger. Veel leesplezier!

AH Warmond in de landelijke pers!

Af en toe halen wel zelfs de landelijke (vak-)pers met unieke acties!

Appeltaartwedstrijd

 

"Heel Warmond bakt!"

Iedereen kan meedoen met het bakken van de lekkerste appeltaart van Warmond. Eerste prijs is een BODUM keukenmachine ter waarde van maar liefst € 199.-

Lever je zelfgebakken taart in uiterlijk zaterdag 25 oktober a.s. bij de winkel. Om 11 uur zal de jury alle inzendingen beoordelen. Voor elke deelnemer is er in elk geval een leuke attentie.

Onderstaand het bericht uit de Teylinger van 15 oktober 2014: